Pro K.E.N
Taky jsem názoru, že bychom měli lozit po komínech společensky oblečení. Víš jak....Sáčko(žádná hnusná vjetrofka) kožené boty a dámy samozřejmě sukně...
Nene trochu vážně.
Jednou(muj první vystup na Vanep-Já, Metlička a jeho kamoš) jsem přišel náhodně k výstupu a měl jsem tedy na sobě hadry do školy(kožená hnědá bunda, vyleštěné boty, shetlandovy svetr a mandžestráky) a vůbec jsem se necítil špatně. Ba naopak. Bylo to takové příjemné a určitě na mne

byl také zespoda hezčí pohled

Stejně tak jsem lezl pred tejdnem s Jejdou na tu Mlékárnu Radice. Prostě......když víme, že jdeme ke komínu u kterého nehrozí zamazání a lezení po zemi, proč se slušně neobléknout a pojat to tak jako společenskou nanejvýš slušnou událost. I lidé ze země to budou chápat jinak, než pouze lezení na komín. Třeba vzpomenu-li jak to jednomu komínáři slušelo(byl fakt rozkošnej

), když jsme byli u LuSt na promítání fotek(posuď te sami na fotce-snad ti chlape nevadí, že jsem Tě zveřejnil), atak jsem si říkal, jakej krásnej dojem by dělal na kolemjdoucí, cajty a kotelníky. Jinak příkladem nám teď může jít Míla, poněvadž ta je při lezení k nakousnutí. Dokonalé prekio šaty...
Takže K.E.n zase uhodil hřebíček na hlavičku