The Factory

  Ostatní

[update] Začátkem června měl na filmovém fulldome festivalu v Brně premiéru můj kraťas The Factory. Není to přímo o komínech, ale je to oslava industriální poetiky jako takové.

Bylo mi ctí to mít ve střižně a velkou radostí složit k tomu soundtrack. Zbytek příběhu už tak veselý není. K plnému zážitku je třeba mít buď VR headset, nebo si to nechat pustit v digitálním planetáriu. Je jich u nás asi 5 :D Pokud se sejdeme a domluvíme, rád to pustím v tom "našem" ve Stromovce. 


PS: Film na festivalu neměl šanci, ostatně ani ambici, sahat v konkurenci největších světových produkcí po nějakém ocenění. Nicméně byl při vyhlašování cen zmíněn jako jeden z pěti těch, které porotu zaujaly, což je samozřejmě velká radost.

PPS: Na fulldome festivalu v Minsku vyhrál film kategorii krátkých filmů. Velká radost!
(https://www.fddb.org/news/award-winners-at-ii-minsk-international-fulldome-festival-2019/)


Debata
3.7.2019 08:23:35 Martina
Jé, kdyby se chystalo nějaké hromadné promítání ve Stromovce, tak já bych to ráda viděla.
3.7.2019 13:35:41 .Dalby
tak to je vymazlený.. v planetáriu bych se na to též rád podíval, VR nemám. hezké by bylo spojit s kořbou.. nebo takové promítání přímo na komíně, kino Celestýn :)
7.7.2019 18:50:23 RayeR
Sakra, z tech zaverecnych titulku mrazi. Kdyz ten HDD dorazil stejny den, tak to asi nebyla nahoda. Tak dobre, ze si se toho ujal a zpracoval ten material. Jesi bude to promitani, rad se predam, kukatko z cocek sem zatim nebastlil.
<< 1 >>